Select Page

Teknik bersetubuh adalah amalan sepanjang hayat, dan kebanyakan kita sangat baik dengan itu.

Sebagai kematangan seksual anda, berikut adalah beberapa teknik bersetubuh seksual yang diuji masa dan teknik baru yang boleh memperkayakan perjalanan anda.

1. Teknik Bersetubuh Alignment Coital

Teknik mudah yang meningkatkan sambungan intim adalah teknik penyelarasan coital. Lelaki itu meluncur dua hingga empat inci ke hadapan dari kedudukan mubaligh biasa. Sebaliknya berehat di atas siku, tangannya harus mencukupi bahu pasangannya supaya badannya terbaring rata terhadap dirinya. Duri kedua-dua pasangan harus lurus, dan pangkal zakarnya semulajadi menggosok klitoris wanita itu.

Kaki wanita harus lurus keluar dan menyentuhnya ketika dia menolak pelvisnya ke atas sekitar dua inci. Pada ketika ini, lelaki itu boleh menolak perlahan-lahan untuk memberikan sedikit perlawanan. Dengan teknik ini, tiada pergerakan masuk dan keluar; ia adalah goyang yang naik dan turun. Untuk membawanya lebih mendalam, wanita itu boleh menyebarkan paha dalamannya lebih lebar dan membalut pergelangan kaki dengan lembut di sekitar anak lembunya. Dengan badan awak bergerak begitu rapat dan serentak, ia adalah cara yang sangat halus namun sangat menyenangkan untuk membuat cinta dengan intim.

2.Teknik Bersetubuh Menunggang Gelombang

Inilah teknik yang boleh anda lakukan dengan rakan kongsi atau bersendirian. Ia adalah amalan seks kuno yang direka untuk menunda keseronokan dan dengan itu meningkatkan pelepasan akhirnya anda.

Sangat mudah: Bawalah diri sendiri-atau anda dan pasangan anda harus membawa satu sama lain-hanya ke ambang orgasme, tetapi tidak melebihi ambang batas. Hentikan semua pergerakan dan rangsangan. Ambillah nafas dalam dan tarik otot alat kelamin anda. Rasakan peningkatan tenaga melalui pusat badan anda. Semasa anda menghembus nafas, merasakan tenaga menurun turun. Lakukan ini tiga kali. Pada keempat, pergi untuk ganjaran: Pembebasan penuh!

Mengamalkan teknik ini sahaja adalah disyorkan jika anda biasanya orgasme dengan cepat atau jika anda hanya ingin memanjangkan pengalaman bercinta dengan pasangan anda.

3.Teknik Bersetubuh Urutan berahi

Teknik seksual tidak selalu melakukan trik super di tempat tidur. Kebanyakan bercinta berlaku sebelum perbincangan bermula. Sebahagiannya, mengetahui bagaimana untuk menjadi seorang pencinta yang baik bermakna mengetahui cara menyentuh. Urut berahi adalah cara yang baik untuk menyambung kepada pasangan anda, dan untuk mengetahui apa yang baik untuknya. Ia juga merupakan perbuatan yang sangat ikhlas. Tiga jenis urutan asas boleh diamalkan.

Terdapat urut menenangkan umum, di mana anda hanya menggunakan minyak atau losyen dan perlahan-lahan menggosok kepala badan kekasih anda ke kaki. Dalam urutan badan-ke-badan, anda menggunakan badan anda sendiri untuk membantu mengurut, meluncur ke atas dan ke bawah punggungnya, menggunakan rambut, kuku atau gigitan suka bermain. Sesetengah sesi urutan boleh maju untuk melancarkan pasangan anda sebagai sebahagian daripada sapu. Beri perhatian kepada reaksi rakan anda semasa anda mengurut atau menetapkan terlebih dahulu jenis urut yang anda akan berikan / terima supaya kedua-duanya mencapai kesenangan maksimum.

4.Teknik Bersetubuh Perbincangan Erotik

Jangan memandang rendah kekuatan perkataan sebagai teknik seksual pertama. Perbincangan erotis boleh dilakukan semasa hubungan seks atau apabila anda dan pasangan anda tidak bersama-sama dan mahu menyimpan pembakaran api (mempunyai hubungan seks telefon, contohnya).

Walau bagaimanapun, ramai orang mengalami kerugian mengenai apa yang dikatakan semasa seks. Kadang-kadang ia membantu untuk tidak memikirkannya sebagai bercakap “kotor” kepada pasangan anda. Hanya menceritakan kepadanya apa yang anda ingin lakukan dengannya cukup membangkitkan. Sebagai alternatif, anda boleh berkongsi fantasi atau impian erotik.

Perlu diingat bahawa pasangan anda mungkin mengalami kesukaran membuka diri secara lisan. Hormati itu. Sentiasa perhatikan tahap keselesaan kekasih anda.

5.Teknik Bersetubuh Pam PC

Otot pubococcygeus, atau otot PC, terletak di bahagian bawah pelvis dan menghubungkan anus dan alat kelamin ke kaki kita dan tulang yang kita gunakan untuk duduk. Ia mengawal pembukaan dan penutupan uretra, saluran air mani, vagina, dan dubur.

Bagaimanakah maklumat ini diterjemahkan ke dalam teknik seks? Dengan menguatkan otot ini, lelaki boleh terus tegak dengan merangsang aliran darah ke zakar. Wanita mendapat manfaat dengan mampu menahan zakar lebih ketat di dalam vagina.
Berikut adalah teknik untuk menguatkan otot: Squeeze atau kontrak otot secepat anda boleh 10 kali berturut-turut. Menghembus dan tahan pengecutan terakhir selama 10 saat kemudian lepaskan semasa anda menghembus nafas. Anda boleh melakukan ini di mana sahaja. Di tempat kerja, menonton TV, di dalam kereta … Wanita boleh mengamalkan kontrak berirama dan memerah ketika pasangannya menembusi dia untuk menambahkan rangsangan zakar dan keseronokan yang lebih tinggi untuk dirinya sendiri.

6.Teknik Bersetubuh Untuk penembusan yang lebih mendalam

Sebaik sahaja anda berada di tahap penembusan cinta, ada teknik yang dapat digunakan lelaki untuk melambung lebih mendalam daripada yang mungkin mereka sedari mungkin. Sesetengah jawatan, seperti Bunga Blossoming-atau kedudukan lain di mana kaki wanita itu tersebar dan pinggulnya sedikit lebih tinggi-adalah yang terbaik untuk teknik ini.

Di atas tujahan, hanya apabila anda berfikir anda tidak boleh pergi lebih jauh, berhenti seketika, kemudian tekan hanya sedikit lagi sebelum anda menarik balik, seolah-olah anda baru saja memakai pangkuan dan menolak dinding kolam renang. Mula perlahan-lahan pada mulanya, untuk membina